Dit ben ik | Niet meer anoniem!

Deze blog ben ik ruim een jaar geleden begonnen met het idee om anderen mee te kunnen nemen in mijn stappen richting een emigratie. Daarnaast is het ook een plek voor andere ideeën en gedachtenspinsels van mij. Een jaar geleden wist mijn werkgever nog niet van onze plannen en wist ik helemaal niet of het ons ook echt ging lukken om weg te gaan. Het leek mij daarom verstandig om de plannen nog even stil te houden, vooral voor het zeker stellen van mijn inkomen.

Inmiddels hebben wij bijna 3 maanden geleden onze baan opgezegd, hebben we afscheid genomen van vrienden en familieleden en hebben we een visum ontvangen voor een aaneengesloten verblijf van 3 jaar in Nieuw Zeeland!

Mijn blog ben ik vooral maar gewoon begonnen. Het leek me een heel leuk idee om te kunnen schrijven over mijn avonturen en gedachtenspinsels, maar ik wist nog niet zeker of ik het ook echt leuk zou vinden. En dan voelt het toch wel veilig om dat nog even te doen onder een andere naam en zonder foto.

In het afgelopen jaar heb ik andere bloggers persoonlijk leren kennen tijdens meet ups en heb ik enkele mensen uit mijn vriendenkring verteld van deze blog. Dit waren al kleine stapjes richting het ‘onthullen’ van mijn identiteit. Daarnaast durfde ik ook in het ‘echte’ leven anderen steeds vaker te vertellen over mijn gedachten en ideeën die ik ook hier deel, zoals het extreem besparen, feminisme en emigreren.

En nu ben ik er klaar voor om een gezicht en naam te verbinden aan deze blog. Ik ben er aan toe om onder mijn eigen naam te schrijven. Na een jaar bloggen heb ik ook wel ervaren dat ik niet de neiging voel om zeer extreme gedachten of ideeën neer te pennen 😉 Wanneer ik de stukken teruglees die ik een jaar geleden heb geschreven, schaam ik me daar niet voor. Het voelt dus goed om hier mijzelf blijvend aan te verbinden.

Dus, dit zijn wij! Mijn naam is niet Noor, maar Renée. Ik woon nu nog 3 dagen in Utrecht Kanaleneiland, samen met mijn vriend Rick (niet Rik, om het mezelf niet té moeilijk te maken…) en met onze katten Django (Kiwikat) en Druif (Kiwikitten).

6 gedachten over “Dit ben ik | Niet meer anoniem!

  1. Wat leuk, Noor (ik blijf je gewoon zo noemen, haha)! En ontzettend gaaf dat jullie avontuur bijna van start gaat. Veel plezier en ik blijf je volgen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.