Over mij

Stel je eens voor….

….dat geld geen rol zou spelen

….dat je geen verplichtingen of verantwoordelijkheden zou hebben

….dat je kunt doen wat je maar zou willen

Wat zou je dan doen?

Wat is jouw grote droom?

Mijn droom is sinds 2013 om te verhuizen naar Nieuw Zeeland om daar een nieuw leven op te bouwen. Ik ga mijn droom werkelijkheid laten worden. Op deze blog lees je hoe ik dit doe.

Waarschijnlijk voelt jouw droom ver weg, zo niet onmogelijk. Maar ik geloof dat we alles mogelijk kunnen maken wanneer we bereid zijn onze angst te overwinnen, ongemak te verdragen en geduld te hebben. Stop daarom nooit met dromen! Hopelijk inspireert mijn verhaal je om ook jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Wie ben ik?

Ik ben Renée (1991) en tot oktober 2019 woonde ik in Utrecht en werkte ik als psycholoog. Tijdens mijn studententijd in 2013 maakte ik een lange reis door Australië en Nieuw Zeeland. Wat ik nooit had verwacht, gebeurde: ik voelde me meteen thuis in Nieuw Zeeland en wist dat ik hier wilde wonen. Het idee heeft me sindsdien nooit meer losgelaten en werd mijn Kiwikoorts.

Genezing is alleen mogelijk als ik de oversteek maak en ga ervaren hoe het is. Gelukkig hoef ik dit avontuur niet alleen aan te gaan. Mijn vriend Rick (architect, 33 jaar) en onze twee katten Django (zonnige vensterbank-bewaarder, 5 jaar) en Druif (laserlamp-jager, 2 jaar) gaan met mij mee.

Maar mijn zoektocht naar een goed leven gaat verder dan een verhuizing naar de andere kant van de wereld. Het is ook een zoektocht naar een eenvoudig, groen en bewust leven. Maar dat valt nog niet mee als je van autorijden, reizen en kaas houdt.